Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور استادان و مدیران شیفته علم و دانش و دانشجویان علاقه‌مند و تشنه علم، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌‌شمال را بر آن داشت تا در نگرش کلان مدیریتی، بسترهای لازم برای راه‌اندازی سایت دانشگاهی و تجمیع دانشکده‌های مختلف را فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این موفقیت‌ها در سال 1379 نمود بیشتری به خود گرفت و زمین 24 هکتاری حکیمیه تهرانپارس خریداری و 21 هکتار آن در سال 1381 به تملک این دانشگاه درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واحد تهران‌شمال با داشتن 20 ساختمان اداری و آموزشی در نواحی شمال شهر تهران از جمله در خیابان دربند، خیابان شریعتی(ظفر)، خیابان ولیعصر(عج) (محمودیه)، بلوار آفریقا، شهرک غرب، خیابان دولت(زمرد) و خیابان پاسداران(مکران جنوبی)، رتبه خود را به «واحد جامع» رساند.

با تصمیم تجمیع ساختمان‌ها و دانشکده‌های مختلف این واحد دانشگاهی، فرآیند تجمیع با اجرای برخی اقدامات آغاز شد. احداث مجموعه ورزشی، نخستین پروژه مجتمع دانشگاهی واحد تهران شمال بود. ساخت و ساز این مجموعه سال 1387 آغاز و سوم خرداد 1389 افتتاح در مساحت سه هزار و 600 متر مربع افتتاح شد و با هدف ارائه خدمات ورزشی به دانشجویان و به عنوان نخستین گام در راستای طرح تجمیع مورد استفاده قرار گرفت.

این مجموعه دارای سالن چندمنظوره هندبال، فوتسال، بسکتبال، والیبال، سالن کشتی، سالن رزمی، سالن شطرنج، سالن بدن‌سازی و مجهر به جایگاه تماشاچیان به تعداد 800 صندلی، جایگاه ویژه VIP، اسکوربرد، پوشش دیوار و سقف از جنس ساتل، کف‌پوش هلسینکی(هارو)، حلقه بسکتبال هیدرولیکی، سیستم‌های اطفای حریق، صوتی و برق اضطراری، سیستم تهویه گرمایشی و سرمایشی( پکیج و اسپیلت)، پارکینگ اختصاصی استادان و دانشجویان و امکانات اورژانس و بهداری است.

گام بعدی تجهیز و آماده‌سازی محل جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌شمال، احداث نخستین ساختمان آموزشی این واحد دانشگاهی بود.

عملیات ساخت این ساختمان به عنوان دومین پروژه عمرانی در سایت حکیمیه پس از مجموعه ورزشی، خرداد سال 1387 آغاز و شهریور سال 1389 به پایان رسید. این ساختمان در هفت طبقه و مساحتی بالغ بر 17 هزار متر مربع شامل امکاناتی مانند: 61 کلاس درس مجهز به امکانات سمعی و بصری به تفکیک 15 کلاس 70 نفره، 32 کلاس 40 نفره، سه کلاس 55 نفره، هشت کلاس 20 نفره، سه کلاس 30 نفره، دارای 48 باب اتاق استادان تیپ یک، 15 اتاق استادان تیپ دو، سالن امتحانات، سالن مطالعه، مخزن کتاب، سالن اینترنت، اتاق سمینار، اتاق سرور، واحد تکثیر، سلف‌سرویس مجزای استادان، دانشجویان و کارکنان، بوفه و نمازخانه، انبار، پله‌های اضطراری، سیستم اطفای حریق، برق اضطراری و ... است.

با بهره‌برداری از این ساختمان دانشکده‌های علوم انسانی و مدیریت به سایت حکیمیه منتقل و دومین گام طرح تجمیع واحد تهران‌شمال در سایت 21 هکتاری حکیمیه از شهریور 1389 کلید خورد.

عملیات ساخت دومین ساختمان آموزشی سایت حکیمیه این دانشکده نیز از شهریور 1387 آغاز و دی 1390 به پایان رسید. این ساختمان که سومین پروژه ساخته شده پس از مجموعه ورزشی با زیر بنای سه هزار و 600 متر مربع و نخستین ساختمان آموزشی با زیربنایی حدود 17 هزار متر مربع در سایت واحد تهران شمال محسوب می‌شد در هفت طبقه و فضایی بالغ بر 17 هزار متر مربع دارای امکانات فراوانی بود.

44 باب کلاس درس مجهز به امکانات سمعی و بصری، 38 کلاس 40 نفره، سه کلاس 30 نفره، سه کلاس 20 نفره، 15 باب اتاق استادان و مدیران گروه، 32 فضای اداری، سه باب لابراتوار زبان و کتابداری، سالن سمینار، سالن اینترنت، کتابخانه و مخزن، سالن آمفی‌تئاتر، بایگانی امتحانات، بایگانی آموزش، نمازخانه، سلف‌سرویس مجزای استادان، دانشجویان و کارکنان بوفه، واحد تکثیر و زیراکس، انبار و زیرزمین و 18 هزار متر مربع پارکینگ اختصاصی از جمله امکانات و فضاهای این ساختمان است.

بهره‌برداری از سومین فضای عمرانی واحد تهران‌شمال در دی 1390 موجب آن شد در راستای طرح تجمیع این واحد دانشگاهی، دانشکده‌های فنی و مهندسی و زبان‌های خارجی به حکیمیه منتقل و سومین گام طرح تجمیع واحد تهران‌شمال در سایت 21 هکتاری حکیمیه از این تاریخ آغاز شد.

گام چهارم طرح تجمیع واحد تهران‌شمال، سال 1394 با انتقال حوزه ریاست و حوزه‌های ستادی به سایت حکیمیه با هدف تمرکز بخش‌های اداری در کنار حوزه‌های آموزشی آغاز شد.

با افتتاح آزمایشگاه ملی این دانشگاه با داشتن 24 هزار متر مربع در هفت طبقه، دارای 16 کلاس، 23 باب اتاق اداری و 140 آزمایشگاه و نیز ساختمان دانشکده فنی و مهندسی با 22 هزار و 500 متر مربع در 6 بلوک مجزای پنج طبقه دارای 60 کلاس درس، 122 باب اتاق اداری در 11 مهر سال 1395 و انتقال دانشکده‌های برق و کامپیوتر، فنی و مهندسی و شیمی به فضاهای جدید، گام‌های پنجم و ششم طرح تجمیع برداشته شد.

آنچه در دستور کار این واحد دانشگاهی برای پایان طرح تجمیع قرار دارد، انتقال دانشکده‌های علوم و فنون دریایی، الهیات و معارف اسلامی، علوم زیستی و علوم پایه است تا شاهد تمرکز 10 دانشکده تابعه این واحد در سایت بزرگ حکیمیه باشیم.

انتهای پیام/4062/4065/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور رئیس این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این نشست با اشاره به قرار گرفتن وضعیت دانشگاه در مدار کیفیت اظهار کرد: در این شرایط باید به گونه‌ای مدیریت کنیم که دانشگاه دچار روزمرگی نشود تا با آینده‌نگری به رشد و پیشرفت هرچه بیشتر آن در بخش‌های مختلف کمک کنیم.

محمدرضا قائدی افزود: باید تمرکز واحد‌های دانشگاهی بر افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین در حد امکان رشته‌های علوم پزشکی قرار گیرد تا امکان جذب دانشجو در این رشته‌ها هرچه بیشتر مهیا شود.

وی به موضوع تغییر و جابه‌جایی محل برخی رشته‌های مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اشاره کرد و متذکر شد: این فرآیند جابه‌جایی رشته‌ها که با همکاری مرکز آزمون دانشگاه و مصوبه وزارت علوم صورت گرفت کمک بسیار بزرگی به این واحد‌ها برای جذب دانشجو کرده تا در رشته‌هایی که سالیان متمادی فاقد پذیرش دانشجو بودند در واحد دانشگاهی دیگری بتوان به جذب دانشجو پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس متذکر شد: برای نخستین‌بار در این دانشگاه، شورای وقف و امور خیّرین راه‌اندازی شده و این ظرفیت بسیار مناسبی است که در همه شهر‌ها و میان دانشگاهیان وجود دارد تا از ظرفیت افراد خیّر برای همکاری در تحصیل جوانان و دانشجویان کمک گرفت.

قائدی، امکان سرمایه‌گذاری خیّرین مستقر در شهر‌های مختلف استان فارس را برای توسعه دانشگاه به لحاظ زیرساخت‌های امکاناتی و کمک در تحصیل دانشجویان کم‌بضاعت راهکار بسیار مناسبی برای توسعه دانشگاه برشمرد و متذکر شد: این امر در واحد‌های دانشگاهی و شهر‌هایی که به امور خیریه شهریه هستند بیشتر مورد توقع و انتظار است.

وی از برگزیده شدن استان فارس در موضوع اسناد و املاک دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: درباره اسناد و املاک دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس؛ سازمان مرکزی این استان را به‌عنوان برترین استان و واحد شیراز را به‌عنوان برترین واحد معرفی کرده و این نشان می‌دهد که در زمینه اخذ اسناد و املاک دانشگاه در شرایط فعلی ذهنیت بسیار مناسبی در دانشگاه شکل گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، دانشگاه آزاد اسلامی را که مولود انقلاب اسلامی است برای هر شهر و منطقه‌ای پایگاه ثابت انقلاب اسلامی دانست و افزود: در زمینه اجرای بخشنامه آراستگی با لحاظ این موضوع که در شهر‌ها و مناطق استقرار دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه را پایگاه ثابت انقلاب می‌شناسند نکته بسیار حائز اهمیتی است که موجب شده، خانواده‌ها از هر جهت با اطمینان کامل فرزندانشان را به ما بسپارند و در این راستا انتظارات از دانشگاه برای اجرای بخشنامه آراستگی نیز بسیار بالاتر می‌رود.

قائدی، موفقیت در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی را مشروط به مدیریت چندوجهی دانست و یادآور شد: موفقیت در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی به شرطی حاصل می‌‌شود که در وجوه مختلف اعم از فرهنگی، آموزشی، توسعه رشته، توجه به امور مالی، ورزشی و سایر امور در حد عالی مدیریت کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم در جمع رؤسای واحد‌ها و مراکز این دانشگاه با اشاره به اهمیت جایگاه گروه معارف در واحد‌های دانشگاهی تشریح کرد: در مقطع اغتشاشات سال ۱۴۰۱ بیشترین کلاس‌هایی که با حداکثر نظم برگزار شد و امر پاسخگویی به شبهات را به عهده گرفت کلاس‌های معارف اسلامی بود و این ایجاب می‌کند که از استادان این گروه تجلیل و تقدیر شود.

حجت‌الاسلام مهدی یعقوبی افزود: در سال جاری اولویت فعالیت‌های دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حمایت از گروه معارف و کلاس‌های آن شکل گرفته است.

وی همچنین خواستار تمرکز بر همکاری در برگزاری مسابقات کشوری جشنواره نهج‌البلاغه شد و افزود: برای سومین سال متوالی برگزاری دوره حامیم ۳ در دستورکار این نهاد قرار گرفته و مقرر شده که در نیمه نخست تابستان امسال دوره استانی این طرح با همکاری رؤسای واحد‌ها و با حضور دانشجویان فعال فرهنگی برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان