Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی سامانه درگاه فرهنگی دانشجویی برای ثبت و ارزیابی عملکرد واحدها خبر داد و گفت: ما در پایان هرسال با توجه به شاخصه‌های مشخص‌شده، برای هر واحد کارنامه دانشجویی فرهنگی صادر خواهیم کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با حضور فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران این حوزه معاونت، مهدی اقراریان، مدیرکل فرهنگی استان تهران، رئیس، معاونان، مسئولان و مدیران حوزه معاونت فرهنگی واحد تهران شمال، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه جهان‌بین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، با ذکر این نکته که بودجه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، یک درصد کل بودجه آن است به نحوه تخصیص این بودجه پرداخت و اظهار کرد: بودجه ستاد را از 33 درصد به 20 درصد کاهش داده و سهم واحدها را از 40 به 60 درصد و سهم استان‌ها را از 17 به 20 درصد افزایش دادیم تا تشکل‌های دانشگاه را در سطح واحدها پویا و رشید کنیم و در همین راستا ما انتخاب و انتصاب مدیران فرهنگی واحدها را به خود واحدها واگذار کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه همه‌چیز بر فرهنگ مؤثر است اما بعضی عوامل اثرگذارتر هستند، ادامه داد: بر طبق نظریات و فرمایشات مقام معظم رهبری مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر حوزه فرهنگی دانشگاه عبارت‌اند از سلوک مدیران، استادان، تشکل‌ها و کانون‌ها، خانواده، فضای مجازی و رسانه.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این موضوع که معاون فرهنگی موفق، معاونی است که بیشترین تعامل را با استادان داشته باشد و از طریق استادان، موضوعات فرهنگی را به دانشجویان انتقال دهد، عنوان کرد: اگر استادان را در خصوص مسائل فرهنگی به‌روز کنیم و از طریق آنان دانشجویان را به‌روزتر کنیم؛ اهمیت آن از برگزاری همایش‌ها و سمینارهای فرهنگی بیشتر است.

جهان‌بین با تشریح این نکته که ما باید به‌جای مدیریت فرهنگی، مدیریت فرهنگ داشته باشیم و مدیریت فرهنگ به معنی مدیریت تمام عوامل مؤثر بر فرهنگ در تمام حوزه‌های علمی، پژوهشی و دانشجویی است، گفت: شورای فرهنگی واحدها شورای فکر و شورای طراحی است که باید بر تمام حوزه‌های دانشگاهی اثرگذار باشد. ابتکارات و اقدامات واحد تهران شمال قابل الگوبرداری و تسری به سایر واحدها و منشأ اثر است.

وی از راه‌اندازی سامانه درگاه فرهنگی دانشجویی برای ثبت و ارزیابی عملکرد واحدها خبر داد و گفت: ما در پایان هرسال با توجه به شاخصه‌های مشخص‌شده، برای هر واحد کارنامه دانشجویی فرهنگی صادر خواهیم کرد که این شاخصه‌ها عبارت‌اند از اینکه استادان چه میزان در کارهای فرهنگی دخیل بوده‌اند؟ خانواده‌ها چه میزان مخاطب این فعالیت‌ها بوده‌اند؟ تشکل‌ها چقدر فعالیت فرهنگی داشته‌اند؟ و اینکه رسانه و فضای مجازی چقدر در خدمت فرهنگ بوده است؟

در ادامه این جلسه حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، با ذکر این نکته که این دانشگاه دارای بیش از 37 هزار دانشجوست که تعداد 33 هزار نفر از آنان دانشجوی فعال هستند، گفت: با توجه به جمعیت 3 میلیون و 300 هزارنفری دانشجویان کل کشور، ما در واحد تهران شمال میزبان یک درصد از دانشجویان کل کشور هستیم.

رئیس واحد تهران شمال با بیان این مطلب که دانشگاه موفق دانشگاهی است که تمام اجزای آن در شکل مناسب و به‌صورت متناسب رشد کنند، خاطرنشان کرد: اگر یک دانشگاه در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی، پژوهشی، اخلاقی، مدیریتی و تربیتی شاخص باشد؛ این دانشگاه یک دانشگاه انقلابی و تراز خواهد بود.

وی ادامه داد: اصل فعالیت دانشگاه در داخل کلاس و توسط استادان انجام می‌شود که خوشبختانه در این دانشگاه اساتیدی داریم که در بعضی مسائل علمی کشور جزو نخبگان تراز اول کشور هستند و الآن در حوزه تولید بعضی از مسائل فنی و نظری در مجامع علمی حرف دارند. این واحد توأم با این ظرفیت علمی در بحث فرهنگی هم با هماهنگی و یکپارچگی تمام ارکان فرهنگی آن، دغدغه کار فرهنگی داشته و در این زمینه کارها و خدمات ارزشمندی داشته است.

خالدی با اشاره به این فرموده مقام معظم رهبری که من جانم را برای فرهنگ می‌دهم، گفت: ما فرهنگ را محور و فضای غالب دانشگاه در حوزه‌های پژوهش، مدیریت، امور علمی، جذب اساتید، مدیریت کلاس و همه مسائل دانسته و اذعان داریم که موضوع فرهنگ بر همه کارها و برنامه‌های ما در اداره این واحد دانشگاهی سیطره دارد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال تصریح کرد: ما مرهون و مدیون خون صدها هزار شهید هستیم و هرلحظه باید آنان را ناظر و شاهد بر عملکرد خود بدانیم، تآکید کرد: باور داریم اصلی‌ترین وظیفه ما امروز تبیین گام دوم انقلاب است و معتقدم ریشه تمام این مشکلات امروزی عدم توجه دقیق، همه‌جانبه و اجرائی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری است، در کشور هر نهادی که به حضرت آقا بیشتر چشم دوخته، موفق‌تر، کارآمدتر و سرافرازتر است و اگر آن‌گونه رفتار کردیم که خاری در چشم دشمنان انقلاب و نظام باشیم یعنی کار خود را به‌درستی انجام داده‌ایم.

در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام قوامی رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران شمال، با برشمردن خصوصیات کار فرهنگی گفت: برای انجام کار فرهنگی اثرگذار باید وقت صرف کرده و زمینه را فراهم نموده و اذهان را جلب کنیم و یقین داریم آن کار فرهنگی که برای خدا باشد بر دل‌ها می‌نشیند و اثرگذار خواهد بود.

وی اعتقاد به کار فرهنگی از جانب مجریان امور فرهنگی را از دیگر شرایط اثرگذار بودن این فعالیت‌ها ذکر کرد و گفت: علاوه بر این مورد، کار فرهنگی باید محتوایی غنی داشته باشد و اگر این دو مورد اخیر مکمل هم باشند کارهای فرهنگی ما بسیار ثمربخش خواهند بود.

در ادامه این جلسه تعدادی از مسئولان حاضر در این نشست به بیان دیدگاه‌ها و ارائه پیشنهادهای خود در حوزه‌های مختلف فعالیت‌های فرهنگی پرداختند.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: فرزاد جهان بین عملکرد واحدها دانشگاه آزاد اسلامی فرهنگی دانشجویی مقام معظم رهبری واحد تهران شمال فرهنگی دانشگاه معاون فرهنگی کار فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بابک پورقهرمانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در دیدار با هادی خرسندی، رئیس جدید جهاد کشاورزی شهرستان مراغه با معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، دامی و شیلات این واحد دانشگاهی اظهار کرد: واحد مراغه با دارا بودن ۵۰ هکتار اراضی دیم، ۸ هکتار اراضی آبی، ۱۲ هکتار باغ و حدود ۳ هکتار مجتمع دام‌پروری آماده مشارکت در اجرای طرح‌های خلاقانه، دانش‌بنیان، فراسودمند و ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات است.
 
وی با ابراز خرسندی از وجود مرکز تحقیقات دیم در این شهرستان عنوان کرد: فعالیت چنین مراکزی با محور مدیریت جهاد کشاورزی در کنار مراکز آموزش عالی می‌تواند راهگشای اصلاح و بهینه‌سازی ارقام محصولات کشاورزی منطقه باشد.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه بیان کرد: سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی این واحد دانشگاهی با پشتوانه استادان در گروه کشاورزی و دام‌پروری با تکیه‌بر سند تحول و تعالی دانشگاه از دانش‌آموختگان این حوزه برای مشارکت در طرح‌های نوین این حوزه دعوت به همکاری کرد.

دانشگاه آزاد پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فعالان حوزه کشاورزی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مراغه نیز با مؤثر خواندن وجود رشته‌های تحصیلی کشاورزی، باغبانی و دام‌پروری در دوره تحصیلات تکمیلی گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی مراغه می‌تواند پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فنون به‌روز این حوزه با کشاورزان و دامداران منطقه بوده و در ترویج یافته‌های جدید دانشمندان و محققان نقش مؤثری ایفا کند.
 
هادی خرسندی تعامل و بین دانشگاه، حوزه کشاورزی و صنعت را لازمه پیشرفت و توسعه شهرستان عنوان کرد و همکاری بیش‌ازپیش این حوزه‌ها را خواستار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم